За Нас

Фирмата ни кърти в бранша с най-ниски цени за къртачни услуги: кърти чисти извозва – 3 услуги предлагани и по отделно(кърти, чисти, извозва), къртене, пробиване иизвозване на изкъртените строителни материали в чували с транспорт до оторизиран пункт предназначен за строителни отпадъци, събаряне на сгради постройки и стени. Предлагаме още: монтаж/демонтаж на остъкления и конструкции, транспортни услуги – доставка на строителни материали и довършителни дейности.

Фирмата ни Кърти чисти извозва.еу, кърти с нова техника за къртене (къртачи) на най-ниски цени  за „кърти чисти и извозва услугите, възможни в София цялата Софийска област. Кърти-чисти-извозва.eu е сайт на фирмата ни разполагаща с професионален и опитен екип, здравно усигурен с основна дейност: къртене, демонтиране/монтиране, пробиване, събаряне и още много други къртачни услуги, след които старателно почиства и извозва на приемливо ниски цени за София(при по-големи поръчки фирмата кърти чисти и извозва и в други градове) и региона.

Фирмата ни е специализирана и главно изпълнява услугата извършвана по време на ремонт – “кърти чисти извозва“ и по-често изпълняване на комбинирани услуги кърти, чисти, извозва извършвани по строителни обекти из цялата страна в който са налични цялостни ремонтни дейности.

Кърти чисти извозва.eu е фирма от екип предлагащи къртачни услуги и услуги за почистване на тавани и мазета, дворове и усигуряваизвозване на отпадъка до сметище(специализирано за това) на приемливо-ниски цени.