Паветата пращат в миналото къртене на цели улици от плочки при ремонт

Павета пращат в миналото къртенето на цели тротоари от плочки  заради полагане на кабели, тръбии в процес на неочаквани ремонтни дейности или цялостни ремонти.

Реденето на палетата е като пъзел, могат да се изваждат от определен участък и да се полагат в друг или да се използват отново в последствие. Новите плочи са дело на бургаската фирма „ЛЕО – Бетонови изделия“.

Кърти чисти извозва.eu – Услуги за къртене на плочки независимо от местоположението им

Къртене на плочки услуга от Кърти чисти извозва.euКърти чисти извозва.eu предлага услуги за къртене на плочки – като започнем от плочките в банята и в къщата: по стените, по пода и стигнем до къртене на тротоарни плочки или мраморни големи плочи с къртачи.

За един кабел се кърти целият циментов разтвор за тротоарни плочки

Досегашната практика е била върху  вароциментов разтвор да се  редят квадратни тротоарни плочки и ако бъде забравен и един кабел, те се махат, а циментовия разтвор се кърти най-често от фирмите кърти чисти извозва. Освен изгубеното време, тази технология струва скъпо, защото циментът трябва да се излива отново.

Паветата от модела „Unidecor“ изместват тротоарните квадратни плочи в пешеходните зони, заради ниските им цени за доставни разходи. Когато се налага да се изкарват веднъж, те не се повреждат и могат да се използват отново.

От август паветата  вече се произвеждат единствено от бургаската фирма „ЛЕО-Бетонови изделия“.  Първата партида от тях ще краси хотелски комплекс „Антония II“, който се изгражда в Ахелой от фирма „Билдинг сити“ Бургас.

ПАВЕТАТА UNIDECOR – ЗДРАВА НАСТИЛКА ПОД ФОРМАТА НА ПЪЗЕЛ

Паветата „Unidecor“ се редят както се реди пъзел върху пясъчна основа и се вклиняват едно в друго за по добра стабилност. Така настилката става много здрава и не може да се размести в течение на времето. Ако се наложи да се махнат се изваждат  и се използват отново. Интересът към тях  идва първо от хотели и вилни селища по Черноморието.