Промоции
Тел: 0876426992
Безплатен оглед ! Понеделник - Неделя 8.00 - 20.00 ч.
В цената са включени услугите, къртене почистване и извозване на отпадъците до специализирано депо в София с подсигурени такси смет. Отпадъкът се събира в здрави чували и се изнася до транспортното средство, Време за изпълнение на целия пакет услуги е 1 час Къртене на отвор за врата в тухла.

ЦЕНА: 60 лв.


В цената е включено къртене на плочки фаянс и теракота, демонтаж на тоалетна, мивка и сифон. Събиране на отпадъка в наши чували, изнасяне и натоварване на камион или микробус, зависи от количеството на боклука. извозване до сметище в София с включена такса смет, Всички услуги се изпълняват общо за около 3-4 часа.

ЦЕНА: 120 ЛВ.


В цената за къртене на подпрозоречно пространство и едната странична стена от бетон е включен целият пакет услуги кърти, чисти, извозва. демонтаж на прозорец, врата и касите към тях. събираме отпадъка в наши чували, изнасяме и товарим на превозно средство, с което извозваме до специализирано депо. Услугите се изпълняват за около 3-4 часа.

ЦЕНА: 90 ЛВ.


В цената за къртене на вратопрозорец (подпрозоречно пространство и двете странични стени) от бетон е включен целият пакет услуги кърти, чисти, извозва. демонтаж на прозорец, врата и касите към тях. събираме отпадъка в наши чували, изнасяме и товарим на превозно средство, с което извозваме до специализирано депо. Услугите се изпълняват за около 4-5 часа.

ЦЕНА: 120 лв.


Kyrti Chisti
Kyrti Chisti1
Kyrti Chisti2
Kyrti Chisti3
Kyrti Chisti4
Kyrti Chisti5
Kyrti Chisti6
Kyrti Chisti8
Kyrti Chisti9
Цени за къртене на замазка в кухня се определят според дебелината, Пакета услуги включва къртене на замазка, фаянс, демонтиране на кухненски шкаф (мивка). В цената влиза и събиране на отпадъци в наши чували, изнасяне и натоварване на камион с извозване до сметище и подсигурени такси смет. Време за изпълнение, демонтиране на кухненски шкафове, къртене на замазка, фаянсови плочки и извозване - 3 часа.

ЦЕНА: 100 ЛВ.


МЕНЮ

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Обади се